2017-02-28, 18:07
MicaelKadosh22
Jag är brasilianska och jag tror att jag kan hjälpa dig.

1 >> Det finns ett antal städer, så kallade Rio de Janeiro och São Paulo .... jag nyfiket aldrig varit i Rio. Jag kommer från Belo Horizonte och levnadsstandarden är mycket bra. Brasilien är en ojämn land i vissa regioner tycks Afrika som fattiga, andra regioner som där jag bor, i likhet med vissa europeiska städer, andra, dock verkar Dubai, så rik, men städer som Belve miljoner människor. Det är en ojämn land, så det beror på var du vill bo.

2 >> värme, är det ibland värmen är 40 grader, detta bara i Rio de Janeiro och nordost. I söder är det ibland under noll.

3 >> Jag inte säga, men en brasiliansk tillbringar i genomsnitt 4000 euro för resor till Europa, samma belopp måste för ett svenskt resa till Brasilien.

4 normal >> Det finns en hel del blondiner, svart, en minoritet av asiater. De är vänliga, särskilt med utlänningar i allmänhet, den svenska brasilianska kärlek. Du är mycket väl betraktas i Brasilien.

5 >> portugisiska är lite som den spanska. En brasiliansk finner det svårt att lära sig svenska. Så jag tror att svenskarna bör också ha svårigheter.

6 >> Brasilien är det femte största landet i världen. I söder är en mycket europeisk region, de flesta är blond, men också från Asien (Japan). I nordöstra kultur är afrikansk och holländska. I norr är infödd, det är Amazonas regnskog, många indier där. De inte blandas med resten av Brasilien, i själva verket behöver de inte ens vet hur man talar portugisiska. Varje stam har sin tro, tull, språk.

7 >> Jag, som jag sade tidigare, jag aldrig gick till Rio de Janeiro. Det finns en hel del brott där. Men det finns många svenskar, som mötte på Internet som bor i Rio, och de säger att det inte finns några problem.


Förmodligen Jag gjorde några grammatiska fel. Men, tyvärr, jag är fortfarande lära sig språket :|