2017-08-15, 12:45
beaver_se
Ursprungligen postat av tnkanubite
Tjo, ingen aning om jag är på rätt ställe eller om det hör hemma under relationer o.O

Och jag vet att det skulle kosta en del både tid och pengar om en tjej ska kunna få chansen att flytta till Sverige. Men hur funkar det med att komma på besök?
Typ turistisvisum eller vad de heter.

O.o

Ska googla vidare och se om jag får svar på den frågan, brukar bara börja på flashback då det finns mycket folk här med mer kunskap än mig

Det är inte alltid ett paradis eller deras högsta dröm att hamna här i kylan, med stora brister i variation av mat, tex grönsaker de har ett hysteriskt stort utbud av i hemlandet, här har de bara ett fåtal. De saknar solen (kanske inte att sola men ljuset), de har ofta en svår tid på sfi, likadant med körkortet. De blir oftast erbjudna städjobb trots att de har bra utbildningar mm, de är mer glada i att man som Svensk har planer på att flytta ner till Thailand efter pensionen och tills dess reser ner ofta och länge. Har de bott i Bangkok så kan de få lappsjuka av att hamna i ett Svenskt samhälle där man knappt ser andra när de är vana att det är liv och rörelse dygnet runt.
Så visst en del kanske vill hit med det är ingen högsta vinstlott att få hjälp till svedala, så se dig inte som en hjälte om du förstår vad jag menar.

Ett tips om nån skall besöka dig här under turistvisa är att inte göra det på hösten/vintern, gör det på våren eller försommaren.
Ursprungligen postat av S.O.Stolp
Komma in i Sverige är väl inga problem men Thailändare får väl inte lämna militärdiktaturen hur som helst? Gifter dom sig med en farang är det en sak men inte annars.

Ser att du på din höjd läser enbart rubriker på expressen och utan egna djupare funderingar på trovärdigheten i den blaskan.