2017-10-26, 22:28
Ursprungligen postat av Lacerda
Det är en aning smutsigt, men när Thaiarna har börjat bli så jävla giriga på varenda punkt, så tycker jag Kambodja är ett bra alternativ. Sihanoukville har bra stränder och det finns färjor som man kan ta ut till öar där skräpet inte syns, perfekt dykning, fin natur att se etc etc


Perfekt svar. Ingen som tvingar ngn att stanna på en plats de inte gillar när de reser. Som att japaner inte håller på med massa skumt skit!? Hehe. Det är ju löjligt. Men det finns nivåer, så egentligen borde man inte lägga energi på inlägg som det du svarade på.
Har varit på och med om allt möjligt i världen. Kan vara nyttigt att ta reda på vad fan som händer i världen. Kanske man "lär sig någonting". Mycket kan vara magstarkt att se på eller uppleva, men man lär sig vad som faktiskt pågår i världen. Har samlat på mig saker nu som får mig att undra saker om framtiden. Men sex-handel är något som hamnar på en plats att man vet att det sker och kan vara ovärdigt. Men då kan man börja ta upp andra ovärdiga skeenden i världen som ska få dig att sitta kvar i ditt skyddade rum och aldrig resa runt och upptäcka världen för vad den är.
Hoppas allt är bra med dig >Lacerda<