2017-12-22, 18:02
Penningskramlaren
God kväll!

Har under lång tid gått runt med fantasier om hur det skulle kännas att sätta på en riktigt primitiv negerdonna direkt ifrån den mörkaste kontinenten. Funderar så småningom att sätta mina fantasier i verk och spendera en resa till Afrika för att skörda de svarta frukterna på plats.
Problemet är bara att jag inte vet vart mitt resmål ska infalla samt vilka länder som infödingarna har en mer promiskuös mentalitet?

Kan tänka mig att vita män anses som väldigt attraktiva i somliga av länderna så det kanske inte är allt för svårt att fälla en av lokalinvånarna? Prostituerade går bort då HIV-risken är för tok på hög. Vill gärna knulla oskyddat då jag även har en baktanke med att eventuellt befrukta min svarta böna om tillfället ges. Har inga planer på att bilda familj någonsin i livet men tanken av att ha en avkomma nere i Afrika duger gott och väl för mitt biologiska kall. Något ansvar kommer ju ändå inte lämpas över på mig och bara vetskapen av att man har spridit vidare sina gener känns rogivande den dagen man själv ska vika hädan.

Någon som besitter egna erfarenheter de skulle vilja dela med sig av eller har goda kunskaper om tillgången på lättfotade negresser i runt kontinenten får mer än gärna posta.

Tack på förhand!