2018-03-01, 22:25
EnkeltNamn
Ursprungligen postat av creepingdeath
är det inte bättre att köpa dyrare men färre plagg och lägga en heldag på något roligare när du ändå är i new york än att gå runt i nåt slags gekkås?


Ursprungligen postat av pr0ph3t
Var där förra året och kan absolut rekommendera det. Tar nån timme eller två med buss ut dit men sen slår man lätt ihjäl en dag där. För övrigt väldigt mysigt område, iaf när vi var där under hösten med alla färger i skogarna runtomkring.

Prismässigt är det ca 30-50% lägre priser än normala US-priser - vilket ju oftast redan är billigare än här. Priserna som står på varorna är oftast inte det som gäller, beroende på butik så brukar det vara ytterligare procent på det. En ralph lauren-skjorta landar på ca $50 som här i sverige brukar ligga över tusenlappen.

Sen så kan man köpa rabatthäften på plats som gör att det blir ännu billigare, inget vi utnyttjade men om man vet med sig att man ska handla mycket kan det nog vara värt.


Ursprungligen postat av deliciousdelux
Väldigt trevligt ställe (så långt ifrån Gekås man kan komma (:whoco5).

Större märken har egna "villor". Bra priser, varit där 3-4 ggr (bodde på Manhattan ett år).


Ursprungligen postat av snilsson
Jag var där förra året och visst kan det vara trevligt om man tänkt köpa mer än en tröja, men annars kan det kvitta i min mening. Det är precis som alla andra amerikanska outlets.Okej, verkar vara värt. Kommer vara i NYC i totalt 8 nätter, så får göra en vägning om det är värt med en heldag där.