2018-12-04, 18:42
VarmaDrycker
Ursprungligen postat av nordicwrath
Jag skrev inte specifikt nationalistiskt. Jag syftar på högerorienterade länder. Majoriteten av de på högra spektrat är inte nationalister. Jag personligen är väl åt det libertarianska hållet med drag av konservatism, jag är emot massinvandring men inte negativt inställd till invandring.
Ryssland har invandring, men ingen asylinvandring. Den som invandrar förväntas lära sig språket, anpassa sig, vara fullt frisk (du måste genomgå massor av läkarundersökningar för att få uppehållstillstånd), och helt och hållet försörja sig själv. Du får inte en kopek i bidrag, och gillar du inte villkoren är det bara att åka hem.

Ursprungligen postat av nordicwrath
Att stanna i Sverige skulle jag göra om jag kunde men jag vill inte utsätta mina framtida barn för politisk pedofili (dvs när staten påtvingar barn politiskt skapade värderingar, så kallad social engineering) i statens förskolor.
I Ryssland är det förbjudet att påtvinga barn konstiga idéer om att sexuella avvikelser skulle vara normala.

Ursprungligen postat av nordicwrath
Jag kommer jobba inom IT, eventuellt forskning inom AI på ett eller annat sätt.
Ryssland är betydligt vassare inom IT än t.ex. Sverige.

Ursprungligen postat av nordicwrath
I Afrika och Pakistan besitter människor inte samma värderingar som en västerlänning, jag vet inte om ni som föreslagit det målade med bred pensel eller har låg IQ.
I Ryssland har man lyckats bevara de västerländska värderingar som de senaste årtionden avvecklats i resten av västvärlden.