2021-11-17, 21:45
backflash06
Ursprungligen postat av Miekkalinna
Har luffat runt i USA 2 gånger även om det var många år sedan. Både i Kalifornien och Nevada.
Hur mycket tid har du? Hur mycket pengar? Jag och polarna hade både begränsat med pengar och dåligt med tid. 14 dagar den ena resan och 20 dagar den andra. Eftersom tid är pengar så bestämde vi oss för att lägga pengar på hyrbil eftersom det är billigt i USA med hyrbil, bensinen är billig och det sparar enormt med tid.

I LA bodde vi på ett Hostel där vi delade ett rum med 3 våning sängar. Vissa dagar var där fullt andra dagar var det bara vi 3. I Las Vegas bodde vi på ett riktigt gammalt, sunkigt motel. Var det billigaste vi kunde hitta. 40 dollar natten med parkering långt ner på the Strip (2008) Två queen size sängar. Jag sov i egen, polarna delade. På väg till SF hittade vi gratistidningar på bensinmack med rabattkuponger på boende. Därför kom vi undan även i SF med 40 dollar natten för ett dubbelrum.

Vad gäller camping så kostar det också pengar. Har för mig att du måste ha en Bearbox att förvara din mat då björnarna annars luktar sig till din mat och kan komma på nätterna.


Tackar så mycket !!
Ja det blir hyrbil för då kan man åka hur man vill och får därmed se allt av intresse, resan blir ca 3 eventuellt 4 veckor.
Perfekt tips om gratistidningar med kuponger det skall jag kolla, även på hostel som jag bara småkikat på förut.
När jag låg i Yellowstone så hade dom Bearbox färdiga men kollar på det ifall reglerna är olika.

Mvh