Hitta diskussioner med liknande innehåll

New York, New York! /Samlingstråd - Mod

#5545 2022-05-30, 22:53
Klokakamelen
Betala inga pengar för att se frihetsgudinnan - Ikeas båt går gratis förbi.
#5546 2022-05-31, 06:48
Tarrou
Besök Brooklyn Brewery, planera en dag i Washington, gå på spåren, ät er igenom de hipstertäta områdena och lämna illusionerna hemma.
#5547 2022-06-02, 17:19
unsnow
Ursprungligen postat av Bucketshop
Alla större torn med utsiktsvåningar (One world trade, empire, Rockefeller, the edge etc) tar ju betalt. Och andra sidan har alla restauranger/barer där det är gratis att åka upp sällan billiga priser på mat och dryck. Men jag brukar rekommendera 230 Fifth och deras takterrass för folk som bara vill åt lite utsikt och öl. Rätt sunkigt ställe med tycker turister/folk från jersey men en rätt okej trade off eftersom du alltid kommer in och ölen/maten är rätt billig. The Crown på 50 Bowery är inte heller den hippaste platsen du kan hitta men bra utsikt för hyfsat billig mat/dryck.

Ifall du ändå ska befinna dig i Brooklyn så har du ju rätt bra utsikt därifrån, till skillnad från att befinna dig på Manhattan så får du ju rätt trevlig utsikt över skylinen. William Vale/the hoxton/the Williamsburg/Whyte hotel ligger alla brevid varandra och erbjuder schysst utsikt över manhattan. Vill du ha helt gratis utsikt så erbjuder ju hela strandkanten en rätt bra utsikt över manhattan, Brooklyn bridge park är inte dåligt.

Men generellt är det ju inte ont om swanky rooftops, men smakar det så kostar det som så mycket annat.


Tack för fina tips! Kan varmt rekommendera 230 Fifth om man bokar bord innan, bättre än så blir det nog inte i budgetsegmentet. Men som du säger, lite sunkigt ställe, men bra värde tyckte vi alla i sällskapet. Vi hittade även ett ställe som heter Cloud Social som var i liknande rang.
#5548 2022-06-03, 14:28
don tony
Ursprungligen postat av Jacksparroww
Hejsan, nu är det så att jag och min sambo ska resa till New York under midsommar. Har ni lite tips och råd på vad man ska tänka på när man är där? Får göra och inte göra typ.


Boka in en middag på Pastis. https://pastisnyc.com/ Deras Lobster Frites går inte av för hackor. Se till att plocka med stora plånboken.