Roadtrip USA 2 månader

#13 2015-08-29, 10:27
Jag tycker du ska fundera på LuckyLucas förslag, den innehåller allt man måste se i USA iaf. om man är intresserad av vacker natur och vyer. Colorado kan man köra runt i 2 veckor utan att tröttna...... Jag tycker många gör misstaget att svälja för mycket för de ska göra sitt livs resa, men så mycket smartare att ta landet på flera resor för det finns så mycket att uppleva. Ta sydstaterna med Florida ett annat år för. Jag hittade av en slump ett riktigt klipp när jag letade hyrbil nu i september LA-SF under 500 sek för en Cadillac en vecka på Globalcar,med alla försäkringar utom självriskeliminering men jag hade bara tur för det priset var borta dagen efter, men för runt 250:-/dag är normalpris för en
lagom bil om man är 2.
#14 2015-09-04, 10:11
Förlåt för att jag kapar tråden lite, jag kan uppenbarligen inte starta egna, men det kändes ändå relevant till ämnet och kanske kan det hjälpa ts

Jag har funderat lite på en roadtrip nästa år och har börjat brainstorma idéer. Några platser som ligger på min "bucket list", som jag skulle vilja besöka är:
Antelope Canyon, Death Valley, Grand Canyon, Highway 1, Horseshoe bend, LA, The Archers, The Wave, Yosemite, Zion National park

Går det att få ihop något vettigt av det där? Något som jag borde stryka? Och framförallt, har jag missat något fantastiskt som ligger där i krokarna? Hur lång tid bör man ha på sig utan att behöva stressa sig igenom allt? Bästa tiden på året? Jag har inget problem med värme, så hellre lite för varmt än lite för kallt..
#15 2015-09-04, 10:52
Jag tänkte åka på en roadtrip framöver. Vad rekommenderas för matsäck i de olika delarna av landet? Tänker på att ibland varmt (Vegas och öken) och ibland kallt (Alaska osv).

Finns det verkstad längs vägen om bilen går sönd?
#16 2015-09-04, 12:32
Ursprungligen postat av videobutiken
Jag tänkte åka på en roadtrip framöver. Vad rekommenderas för matsäck i de olika delarna av landet? Tänker på att ibland varmt (Vegas och öken) och ibland kallt (Alaska osv).

Finns det verkstad längs vägen om bilen går sönd?


Jag tyckte att det enklaste var att bara svänga in någonstans när det var dags att äta, matställen fanns det gott om där vi var i alla fall. Annars har dom ju stora mataffärer där allt och lite till finns, dvs du kan köpa med dig samma typ av matsäck som du skulle köpt här hemma på sommaren/vintern. Skulle vi ut i någon nationalpark köpte vi ofta med oss lite bars, dom är lätta att ta med och håller sig relativt bra (om man håller sig borta från choklad) eller beef jerky.

Med tanke på hur bilburna dom är så kan jag inte tänka mig att det inte skulle finnas verkstäder. Vi hittade en snabbt den enda gången vi behövde en i alla fall. Kolla annars upp vad som gäller om du hyr bil, det kan hända att assistans ingår.