Hitta diskussioner med liknande innehåll

Lätt att fixa gräs på ön? (Koh Chang)

#13 2016-01-26, 16:53
Spelar det nån roll vilken ö?
Iaf; Lonely beach! Köp färdig joint! Konsumera på dirren!
Onödigt som faen att bära på sej!
Du har luktsinnet kvar? Lita på den...
#14 2016-01-26, 17:32
Horknullarn
Ursprungligen postat av pastregrets
Tack för tipsen allesammans.

Ska vara dödsförsiktigMed betoning dödsförstiktig.

Fråga dig själv, skulle du klara av 6 månader med kackerlackor och råttor, givetvis så kan det vara soft med en spliff.
Men när jag personligen har gjort det på mina semester resor till Thailand så är det med folk jag träffat ett ex antal gånger tidigare.
Men oftast så väljer jag bort det helt och hållet i Thailand just pga av straffen.
Och tro mig, jag har upplevt det mesta. Jag mådde t.om dåligt av att träffa min vän som fick 2 år och 6 månader för innehav av 0,2 g Jabba, och då kunde jag ändå promenera ut ifrån kåken i Phuket när jag kände för det.

Besök ett fängelse innan du handlar är mitt tips. Du kommer att ändra dig på 1 sek!
#15 2016-01-26, 18:30
och du langarna samarbetar ofta med polisen sen får langaren hittelön på det du är tvingad att betala i mutor
#16 2016-01-26, 18:37
latmanic
Ska till Thailand inom snar framtid och besöka diverse öar. Har sett på youtube att det finns barer längs stranden som har weedloggor och allmänt reggaestuk, är det bara för det ska se chill/strandhäng ut, eller har dom skit? :| Känns ju konstigt om dom vore så öppna med det?
#17 2016-01-26, 19:31
RiverStyx
Ursprungligen postat av Hapoel
Spelar det nån roll vilken ö?
Iaf; Lonely beach! Köp färdig joint! Konsumera på dirren!
Onödigt som faen att bära på sej!
Du har luktsinnet kvar? Lita på den...


Lyssna på detta råd TS. Köp absolut inte mer än du röker på en gång. Köper du på dig ett lager kan du åka dit riktigt hårt.

Fast givetvis tar du en risk ändå och bästa rådet är så klart att inte röra andra droger än alkohol alls i Thailand. Men det vet du så klart redan.
#18 2016-01-26, 22:04
Mulla Krekar
Jag var i Phuket, Karon, o låg o solade på stranden. Då kom det fram en som gjorde såna här "henna-tatueringar". Jag gjorde en ganska stor, eftersom jag hade planer på att göra en riktig tatuering. Den kostade 850 bath. Gav honom 1 000 bath o han sa att han skulle springa o växla. Trodde inte jag skulle se honom mer, men han kom tillbaka med 150 bath, o sa;
-I can get some other stuff for you. Cocaine, amfetamin and marijuana.

Men jag tackade nej. Jag vill inte åka fast för narkotikabrott i Thailand...
#19 2016-01-27, 18:13
Kompletterar med;
Hitta en bar där dom säljer jointar. Sitter det några å röker så ere lurre.
På samui är det stränga skyltar överallt, men min bar på stranden där säljer tanterna ganska öppet. Kanske dom betalar polisen för att inte titta åt deras håll...
Bli inte blåögd å naiv bara!
#20 2016-02-03, 13:41
Processbaserad
Ursprungligen postat av PatricHbg
6 månader i mysigt thailändsk fängelse för 1g, tycker du verkligen att det är värt det?


Klassikermyten.
Cannabis har en av de lägre drogklasserna i Thailand och böter kostar under 100 000฿.
Men rättegång och utvisning så klart om man blir tagen.

Mutor brukar gå på 10 - 30 000฿ enl de som åkt dit.
#21 2016-02-15, 09:09
Motor_666
Första gången jag var här -99 sa solstolsuthyraren, Hi My name is Chock, I can fix you anything. Här om dagen stod en grabb och drog upp tröjan och visade en Bob Marley tatuering och flinade brett. Där imellan har "nästan alla" viljat hjälpa mig med allt från snus till fan vet vad. Ser inte problemet med att få tag på en snutt gräs. Skiten växer säkert vilt i jungeln till o med.

Sitter sista dagen i Thailand, i skuggan, dagssuper och tjafsar på Flashback, patetiskt.
#22 2016-02-18, 16:22
T-bear
du drar till lonely beach.

Think Thonk Bar.

Där är det helt ok att köpa i baren. Dom går o rullar en joint eller så kan du köpa lite mer för kvällens bruk. Men ta aldrig med dig nåt därifrån.
#23 2016-06-10, 07:23
Ursprungligen postat av T-bear
du drar till lonely beach.

Think Thonk Bar.

Där är det helt ok att köpa i baren. Dom går o rullar en joint eller så kan du köpa lite mer för kvällens bruk. Men ta aldrig med dig nåt därifrån.Gick att köpa riktigt schyssta E på denna baren, (Dock ca 2 år sen nu, men borde ju va samma.)
När jag var där var iaf "knepet" att hålla upp pekfingret på vänster hand och stå så nån halv minut tills ngn ur bar-personalen såg det. Sen byts en 1000 bath sedel ut mot ett fint rosa piller.

Minns att vi faktiskt vart jävligt chockade över hur stark dom där E:na var, en halv räckte gott och väl för hela kvällen trots att jag höll på hyfsat mkt med CS-droger på den tiden


För röka finns en liten weedgrön bar som hette "Bob Marley Bar" eller liknande obvious namn snett nedanför ovannämnda bar, kan ha varit gatan bredvid också, var lite osäker nu, går ej missa den iaf ifall ni nu letar röka på lonely beach, då det är så uppenbart att gräs säljs där=)
#24 2016-06-10, 08:09
Chalmeristen
Många som gör sexresor till PAttis får ju hålla sig i Sverige mellan resorna. Kan ni inte hålla er i Thailand och så ta en rökaresa till Kambodja där det verkar lite lugnare med straffen för bara en joint eller så och det verkar gå att betala sig loss ur "missförstånd" med bara några dollar eller så? Thailand är liksom fel plejs att droga på i nuläget, militärregimen har som motto att städa landet.

Och böter på 100kTHB eller muta på kanske 50kTHB, det betalar ju en fin vecka med röka i Sihanoukville! Eller kanske en månad om man lever primitivt.