Hitta diskussioner med liknande innehåll

Bästa singelsätet i business class?

#13 2017-08-02, 14:01
Utah
Ursprungligen postat av studioxswe
SAS är bra precis som många andra sagt, framförallt via GOT då dina möjligheter helt klart blivit begränsade, iaf. om du vill flyga direkt...


Ursprungligen postat av Utah
Begränsade? Finns inget direktflyg från GOT.


Ursprungligen postat av studioxswe
Skrev jag något annat?


Ursprungligen postat av Utah
Ja, det gjorde du.

"SAS är bra precis som många andra sagt, framförallt via GOT då dina möjligheter helt klart blivit begränsade, iaf. om du vill flyga direkt..."

På svenska så betyder det du skrev att det finns möjlighet till direktflyg från GOT, om än begränsade.


Ursprungligen postat av studioxswe
Precis, det går faktiskt att flyga privatflyg från GOT om man så önskar.


Sedan när har vi pratat om privatjet? Vi talar om business class och det har man inte på privatjet då dessa räknas som förstaklass. Men du försöker bara vinna argumentet som du uppenbarligen inte förstår att du redan förlorat, vid första svaret. Men fortsätt gärna gräva dig djupare ner. Du är ju trots allt på Internet och då är man ju bäst och kan allt...
#14 2017-10-24, 18:44
Sqeptisk
Stol 1 A brukar va poppis. Men det beror på inredning/flygbolag /flygplanstyp.

Finns/fanns en rätt bra hemsida med kartor över hur intereören ser ut hos olika flygbolag och deras olika flygplanstyper. Gör en websök!
#15 2018-04-12, 19:25
Expired
Jag har flugit ARN-LAX några gånger i business. Har för mig att det brukar vara A330.

Som några andra sagt är det jämna rader A eller H man ska satsa på. Själv gillar jag att sitta en bit bak eftersom turbulens märks mest längst fram eller längst bak i planet.

Å andra sidan är det ju mindre spring långt fram. Det finns en toalett där framme, men jag tror den bara är för personalen. En annan fördel med att sitta långt fram är att man inte riskerar att maten man vill ha tar slut innan de kommer fram.

Loungen på LAX är suveränt bra. Arlanda sådär tycker jag.

Nej, jag tycker SAS nya business är bra och fördelen med direktflyg till LAX gör att jag inte ens funderar på andra bolag.