SE HIT ! Planerar på utvandring till mitt HEMLAND så fort som möjligt

#1 2024-02-15, 19:19
hardwork1998
Hejsan alla flashbackare!

Har ett tillkännagivande att medge till er här på Flashback. Efter jag har funderat väldigt länge kring detta har jag kommit fram till ett enda svar. Jag kommer utvandra till mitt hemland.


Vilket hemland är mitt hemland undrar ni säkert ? De är inte något MENA land, det är nämligen det femte största landet i världen.
Med över 200 miljoner kristna människor.
Islam är inte ens 1 % i landet enligt wikipedia.

Landet med flest världsmästerskap titlar i FIFA World Cup. 5x hela vinster 🏆⚽

Landet med klarblått vatten och stränder som du ser på Google som du bara drömma om.

Du kan nog gissa vilket land tänker utvandra till, mitt hemland BRASIL. Brasilien.
Man talar portugisiska som är ett vackert språk. 🇧🇷

Landet har hög kriminalitet, och är inte det säkraste i världen men borde inte vara problem om inte för sig kring slum områden såsom favelas/favelor.

Jag föddes har i Sverige med en Brasiliansk mamma, och en Finsk pappa. 🇫🇮

Jag har länge känt att jag saknar det som är jag, det som jag består av. Jag känner mig sviken av folk som jag litat på, trött på Sveriges deltande kring MENA människor.

Jag klarar inte av det här något mer, jag måste härifrån såfort som möjligt. Jag har ett första hands kontrakt med nybyggd lägenhet som är ny och fin. Men jag klarar aldrig av att spara pengar här för hyran ligger på 8700+. På 35kvm

Kostar skjortan av sig, och känner ärligt att jag kan lika gärna bo i skogen om man endå bor i Sverige. I en stuga eller nått. ..

Hur coolt är de endå inte att få vara Brasse och få ära för det. Ta pride för en äkta kristen nation. Jag vill inte vara här längre i Sverige ...

Min plan är att arbeta här eller Finland/Norge beroende på vart jag får ett jobb. Sedan arbeta 3 månader per år eller nått för att sedan reda hem. En krona är 2 real. Dvs dubbelt så mycket.💵
Det verkar inte finnas jobb i Sverige alls... Aldrig haft ett jobb här i hela mitt liv, har gått på Försörjningsstöd i 5 år och CSN 1 år.

Jag känner även att jag får allmänt mycket skit för att andra invandrare här i landet såsom mena förstör Sverige, dessa muslimer som förstör landet så ska jag som kristen och halv nordisk få skit för det ? Nej. Nu räcker det.

Jag utvandrar, för gott. .. .

Och jag tycker ärligt att ni svenskar, ska få erat Sverige för er själva. Det är erat land. Inte dessa mena blattar som tagit över landet...jag lider med er verkligen. Tyvärr.Vad är era åsikter kring min utvandring ?
Ni som har något negativt att säga behöver inte säga något. Jag är stolt kristen Brasse med finsk farsa. Född och uppvuxen i Sverige.


Jag hoppas innerligt att Sverige kommer på fötterna och ordnar det här som händer i landet, och lyckas integrera din människor som inte vill göra något utan bara förstöra....

Låt Sverige vara för Svenskar !!!!!
Rätt ska vara rätt !!!

Missta mig inte fel, jag älskar Sverige vad det har gett mig/gav mig. Gratis skola, vänner, flickvänner, bidrag, lägenhet, osv.

Känner bara att det är dags nu ...
Vill til Brasil 💚, 🇧🇷 mitt hemland

Rio de Janeiro, min mammas hemstad.
#2 2024-02-15, 19:32
hardwork1998
Jag känner att jag inte kommer någon vart här endå, går bara till gymmet. Tillbaka hem, kollar tv , lyssnar musik. Aldrig haft längre förhållande än nått år eller två ..

Har aldrig provat bo någon annan stans än Sverige. .. Zverige. Zuedistan...

Nu provar jag lyckan någon annan stans, kanske träffar jag min framtida fru och skaffar barn.. vem vet ? Vem vet? BARA GUD VET!
#3 2024-02-15, 19:34
p00nino
Det här angår väl ingen annan än dig själv, varför postar du det här?

Men all lycka, livet är kort och det är värdefullt att prova nya saker. I värsta fall kan du bara flytta tillbaka.
#4 2024-02-15, 19:34
ViktigSynpunkt
Du får skriva senare, och berätta hur det gick.

Inte för att göra dig oroad, men Brasilien är känt för att de inte gillar utlänningar. Gör att det kan vara svårt att få bättre jobb. De anställer helst folk med brasiliansk utbildning och uppväxt.

En fransman jag känner, med bra utbildning, fick aldrig jobb där under flera år. Gav slutligen upp och flyttade hem till Frankrike. Anledningen var inte utseendet, utan att han hade utländsk utbildning, och inte hade vuxit upp i Brasilien.
#5 2024-02-15, 19:34
hardwork1998
Tycker Sverige känns en aning litet också om man jämför med övriga europeiska länder...

Och pyttelitet land, som en fis i storlek jämfört med mitt hemland på 200 miljoner + människor... 🤷
#6 2024-02-15, 19:36
hardwork1998
Ursprungligen postat av p00nino
Det här angår väl ingen annan än dig själv, varför postar du det här?

Men all lycka, livet är kort och det är värdefullt att prova nya saker. I värsta fall kan du bara flytta tillbaka.Har ingen annanstans att posta/utrycka hur jag känner.... Mina föräldrar prata bara bort ämnet varje gång jag tar upp det... För de vet att de är tryggt här i Sverige och enklare att bara stanna här och leva simpelt...
#7 2024-02-15, 19:37
InnesI
Ursprungligen postat av hardwork1998

Vad är era åsikter kring min utvandring ?


Jag känner dig inte men ber dig återkomma när du verkligen har utvandrat. Jag har sett så många genom åren som sagt att de ska flytta utomlands. Av olika anledningar (Sveriges invandringspolitik, att vi tillåter koranbränningar, SD's framgångar, kriminaliteten med mera). De flesta gör det aldrig, det är mest snack. Kanske är du ett undantag?
#8 2024-02-15, 19:40
hardwork1998
Ursprungligen postat av InnesI
Jag känner dig inte men ber dig återkomma när du verkligen har utvandrat. Jag har sett så många genom åren som sagt att de ska flytta utomlands. Av olika anledningar (Sveriges invandringspolitik, att vi tillåter koranbränningar, SD's framgångar, kriminaliteten med mera). De flesta gör det aldrig, det är mest snack. Kanske är du ett undantag?Kanske snackar jag bara som alla andra...kanske gör jag inte det.... Såhär känner jag iaf.

Inget ont mot någon eller någon... men upplever att det är svårt att utföra denna plan... Sitter fast i systemet.. och är olycklig ..

Så jag kommer göra ett försök .. sedan skriver jag här i tråden om något år...hur jag känner då och hur det blev med min utvandring...

Har inte kontakt längre med ungdoms vännerna, och allt verkar glida åt det här hållet nu.
#9 2024-02-15, 19:44
InnesI
Ursprungligen postat av hardwork1998
Kanske snackar jag bara som alla andra...kanske gör jag inte det.... Såhär känner jag iaf.

Inget ont mot någon eller någon... men upplever att det är svårt att utföra denna plan... Sitter fast i systemet.. och är olycklig ..

Så jag kommer göra ett försök .. sedan skriver jag här i tråden om något år...hur jag känner då och hur det blev med min utvandring...

Har inte kontakt längre med ungdoms vännerna, och allt verkar glida åt det här hållet nu.


Du sitter inte alls fast. Vill du flytta är det bara att flytta. Jag flyttade själv utomlands för ett gäng år sedan och det var verkligen bara att fixa allt hemma med jobbet och bostaden, se till att ha boende dit jag skulle (långtidshostel för min del), köpa flygbiljett och börja ett nytt liv. Du verkar dessutom ha kontakter i Brasilien så då kan du säker fixa billigt eller gratis boende någon månad eller två. kanske också ett tillfälligt jobb (för annars går pengarna åt kvickt).
#10 2024-02-15, 19:49
Rastapunx
Tycker verkligen du ska göra det.
Du verkar relativt ung så fungerar det inte så kan du alltid komma tillbaka.
Bodde själv utomlands i flera olika länder som ung och har aldrig ångrat det. Man lär sig mycket av att leva i andra kulturer.
#11 2024-02-15, 19:52
hardwork1998
Ursprungligen postat av ViktigSynpunkt
Du får skriva senare, och berätta hur det gick.

Inte för att göra dig oroad, men Brasilien är känt för att de inte gillar utlänningar. Gör att det kan vara svårt att få bättre jobb. De anställer helst folk med brasiliansk utbildning och uppväxt.

En fransman jag känner, med bra utbildning, fick aldrig jobb där under flera år. Gav slutligen upp och flyttade hem till Frankrike. Anledningen var inte utseendet, utan att han hade utländsk utbildning, och inte hade vuxit upp i Brasilien.Det kan stämma att de kan hända mig, eftersom jag inte är född där och inte uppväxt där heller.. jag talar inte ens portugisiska flytande heller så kommer jag inte heller kunna knyta ett bra jobb.. så.. tyvärr.. får ha en egen plan: Arbeta i norden 4 månader per år ...

För att sedan kunna vara bortrest 8 månader per år. Perfekt ?

Kanske tar jag ett banklån och blåser banken ...hehe... Skiter i avbetala lånet ...ne ingen bra idé
#12 2024-02-15, 19:58
raikkonen
Mitt råd till dig..skrapa ihop stålar till biljetten till Oslo och dra dit..sök jobb utanför Oslo där arbetsgivaren fixar ett rum billigt och sen kör järnet tills November med så mycket övertid det bara går..ta lagerjobb eller liknande.
Med sparade pengar borde du kunna klara dig över vintern i Rio..
Längre tids plan for dig...sök till sjömansskola(helst i Norge)och utbilda dig..sen kan du jobba 30 dagar och vara 30 dagar ledigt i Rio resten av livet..
Lycka till!
PS.Jag kanske känner dina föräldrar..jag är finsk och Sverige är liten