Hitta diskussioner med liknande innehåll

Ibiza - den stora tråden [/mod]

#1 2000-06-05, 00:19
Elin (old)
Jag ska till san antonio i sommar med några kompisar och undrar om det är någon som varit där som kan ge mig lite tips. Var är det bäst att bada, vilka är de bästa restaurangerna och vilka är de bästa partyställena?
Tacksam för svar, ha det bäst

#2 2000-06-05, 18:46
glöm inte tampongerna!
#3 2000-06-15, 23:18
fredrik (old)
Jag har precis kommit hem från Ibiza!
Det var skitroligt! Party kvarteret heter West end. Där är det bara fylla och ragg som gäller. Annars är det klubbar som Eden, Privilege (störst i världen?), Amnesia och Manumission som gäller. Men de är rätt så dyra att komma in på, cirka 200 kronor.
Ha det roligt Elin!
#4 2000-06-16, 05:02
petter ivarsson (old)
din jävla hora du kan få gratis hotellrum varje natt utnyttja det so alla andra av din horsystrar. Bara utyntjar oss män.
#5 2000-06-19, 22:51
g (old)
håller med. bara horor åker till ibiza! horornas stad!
#6 2000-08-09, 21:25
fan så klart man åker dit då......
#7 2001-08-25, 14:13
Hej!

Jag såg flera avsnitt av den brittiska dokumentärserien "Ibiza ocensurerat" i våras, och blev mycket nyfiken på denna party-ö.
Tyvärr hade jag ingen möjlighet att ta mig dit i sommar, men det lutar åt att jag och några vänner reser dit nästa år.

Jag är bara lite allmänt nyfiken, och skulle uppskatta om Ni som varit där ville ta er tid och ge mig en resumé av era upptåg där nere.

*Är* det verkligen så oerhört livat som TV fick det att se ut?
Hur är drogtillgången - vilka typer av droger är lättast att komma över, hur hårda är lagarna osv?
Och hur "lättraggat" är det egentligen? :-)
Varannan person de intervjuade verkade ju leva otroligt promiskuöst!

Ett intryck jag fick var att Ibiza är en plats dit europeer åker under sommaren efter att ha lämnat alla hämningar hemma i lägenheterna för att verkligen "bete sig" maximalt, på alla sätt och vis.

Hur är Ibiza under vinterhalvåret? Är en tripp dit under julveckorna meningsfull, om det är sex, droger och rock n' roll man är ute efter, eller bör man vänta till sommaren 2002?

All tänkbar information uppskattas. Även tips om de schystaste inneställena, bästa restaurangerna, bästa/billigaste hotellen, vackraste platserna osv är guld värd på min sida av skärmen.

Tacksam för svar!
#8 2001-08-27, 20:23
köp en bok. köp en resguide. köp ett liv.
hur lattjo tror du själv det är runt jul? om du inte fattar bättre är det inte särskilt varmt där, att det inte finns en enda charterresa till ibiza denna tid på året kanske säger nåt?
#9 2001-08-27, 23:44
Folk som författar böcker och resguider har inte sällan kommersiella intressen i det aktuella ämnet, vilket kan innebära att de framställer det på ett sätt som gynnar dem i så hög grad som möjligt.
Partisk information är jag inte intresserad av.

Tanken med att använda detta forum var att få spontana kommentarer, "inside" info eller vad du vill kalla det.
När jag skrev inlägget hade jag inte hunnit kolla upp mycket. Hade jag vetat allt hade det ju inte direkt varit meningsfullt att skriva det, eller?
Hur många charterresor som går till Ibiza under vinterhalvåret vet jag inte, inte heller hur "off" det är under denna period. Dock vet jag att charterresor till liknande semesterorter säljs under vintertid.

För övrigt har jag svårt att förstå att det är så pass många som tydligen får ut något av att svara på seriöst menade inlägg med förolämpningar, patetiska försök till spe och allmänt värdelöst nonsens som inte fyller någon annan funktion än att irritera och trötta ut oss som då och då försöker använda forumen till annat än att klottra bullshit för att sedan sitta och masturbera i sin egen avföring fantiserandes om hur stygga och olydiga de var på det stora vida interNETet.

Skärpning, för helvete.
#10 2001-08-28, 13:41
men skaffa lite koll på geografi innan du ger dig ut i världen din dumma fan!
åk ner till ibiza, sup och knulla, vad är problemet? ibiza är typ som en ålandsbåt..
ska du knarka också? gör det då, köp lite knark... vem fan bryr sig.
stick från landet.
#11 2001-10-06, 00:16
Marsipa (old)
Så har ännu en mogen fjortis skrivit ett inlägg, synd att det inte finns något filter för barnsliga inlägg men som vi vet så är detta ett öppet forum och så skall det förbli.Vi får leva med det, jag sover inte dåligt på nätterna.Herr C fortsätt fråga, det finns seriösa personer också än den här handfulla grupp fjortisar som borde vara i säng för länge sen.
#12 2001-12-28, 15:41
Snärt (old)
Har varit nere på Ibiza ett par gånger tidigare och tänkte även sticka dit under sommaren 2002. Men nu har ALLA resebyråer tagit bort resorna dit av någon anledning, kanske är dom rädda att folk ska ta droger där eller bli fulla eller ha sex utan kondom, vad vet jag.

Har undersökt möjligheten att bara köpa flygstol och boka hotellet själv men flygningen tar oftast ca 6-8 timmar och man måste byta flyg o.s.v.

Men nu undrar jag om någon vet hur man ska ta sig dit på ett bekvämt sätt, typ köpa hotell och resa i samma paket, utan krångel alltså.

//Snärt