Mest misslyckade resa?

#37 2020-09-09, 10:24
Sammanfogade Misslyckad resa med Mest misslyckade resa?.

/Mod
#38 2020-09-10, 12:03
DraconianTimes
Ursprungligen postat av Skedsmed
Tältsemester ensam med barnen. Var i Bohuslän, hade bokat en långhelg med dykning, kajakpaddling mm. Alla var taggade. Slog upp tältet och körde en skaldjurslunch i Smögen innan den obligatoriska minigolfrundan. Två hål in i banan så började magen att föra ett oroväckande oväsen. Fick lämna ungarna vind för våg och uppsöka närmsta toalett. Där spenderade jag mycket av min tid de närmaste dagarna. Fick parkera bilen utanför servicehuset medan barnen satt i tältet och spelade kort. Fy fan.


Fy fan! Den där skojar man inte bort! Jag har en liknande variant på den där.
Hade en riktigt läcker tjejkompis som det inte blev något med. Vi hade varit i på en fiskrestaurang Simrishamn på en liten roadtrip. Min fisk var jävligt misstänkt.
Började köra hem och jag kände hur obehaglig "farbror brun" började bli. Svettades och höll krampaktigt i ratten. Hon sitter jämte och stirrar på mig. Smeker mig på låret och säger "hoppas inte du är arg bara för att det inte blir ett förhållande mellan oss? Men jag vill ha dig som vän!".
Mer eller mindre driftade in med bilen på en golfklubb vid Sjöbotrakten. Ryckte i dörren till klubbstugan. En gubbe frågade om jag var medlem, jag puttade undan honom och drog raka vägen in på toa.
#39 2021-04-21, 00:40
Spygatt
Var ca 15 år sen, jag å 3 polare skulle ner till agya napa, Grekland, å partaja en vecka,. Vi tanka en del på väg till flygplatsen här i Sverige, och när man kommit genom security,på flygplatsen så va man ordentligt på lyse.

På den tiden fick man ännu röka i "rökburar", dom hade uppställda lite här å var, stod inne i en sån, å en indisk man, med en jävla stor turban klädstycke på skallen, stod därinne å, jag tyckte han såg ut som en av de arga indierna i en"indiana jones"film å sa de till han, å hade skit roligt själv åt mitt skämt, han blev sur, hämtade security å sa han kände sig hotad, varför security skulle avvisa mig, jag vägra, å börja kämpa emot, dom haka på handfängsel å mitt i så va jag ute i avgångshallen igen, där 2 snutar tog mig vidare därifrån, och jag fick transport in till city, och då va polarna redan i planet, på väg till Grekland.

Snutarna va schyssta å släppte av mig i stan, utan att skriva nån rapport om motstånd mot tjänsteman, när dom tyckte de va överkurs i petighet mot mig, väktarna hade gjort. Jag hamna in på en pub i stan, drack lite bärs, och blev ännu fullare, på toan, träffa nån utländsk hallic som ville ordna ligg åt mig, jag hade typ 15 lax i fickan, så tyckte det lät riktigt bra, hallicken körde mig till en lägenhet, och plocka av mig 4 tusen, å visa sen upp mig i en lägenhet, där va det 3 tjejer, och han visa mig en av dom, men istället för att göka me henne, då ville jag berätta min struliga historia för henne, gång på gång, hur jag hamnat i misstag till henne, så mitt i storyn, jag dragit, gång, på gång, kommer han sen in i köket, och säger att tiden e ute.

Jag ser då en negress i lägenheten, ser hon har enorma bröst, säger till hallicken att jag vill känna på dom, det får jag göra, men de kostar 1000 spänn, och det betalar jag gladeligen, får typ känna på dom i 5 sekunder, så drar hon iväg, å hallicken börjar gorma, "time it's out, go away out", och strax senare befinner jag mig utanför bostaden,men vet inte vad adressen e där jag är.
Stoppar en taxi, ger direktiv åt han att han ska köra runt, för nu e jag jävla trött, (och möjlighet att komma hem har jag först följande morgon med tåg,) så ger han 3 tusen, så att han kan köra runt mig, där jag sen då, ligger och sover i baksätet.

Efter några timmar, blir jag väckt, han säger att nu har han kört runt mig, som bestämt, och nu kunde jag vänta på första morgontåget som strax skulle gå,antagligen har han åkt hem, å haft mig liggande i bilen, med taxmetern på, å fått se själv, va jävla blåsta vi svenskar e - (han va en mörking) Följande f.m stapplar jag in hemma, nästan 10 tusen fattigare på bara ett dygn, utan att fått nåt egentligen för stålarna, på eftermiddagen ringer polarna å säger dom ligger vid poolen, å har redan fått kontakt me nå brudar från Norge, å dom skulle alla ha förfest på hotellet på kvällen, å sen dra ut tillsammans . Faan va detta sög.
#40 2021-04-22, 12:19
Flippertrollkarl
Var i Kambodja på visumresa från Thailand.
Blev varnad av polare att inte åka just dit. Åkte ändå eftersom det var det enda landet jag inte varit i i Sydostasien. Fick inbrott i väghotellrummet jag hyrt och alla mina pengar, guldsmycken och finare kläder blev stulna. Senare fick jag skamligt berätta för mina thailändska vänner att dom hade haft rätt hela tiden.
Turligt nog har jag snälla föräldrar som räddade mig den gången. Efter det lyssnar jag oftare på restips från lokalbefolkningen.