Hitta diskussioner med liknande innehåll

LA eller Hawaii ??

#1 2008-10-07, 17:06
ederkoppmannen
God dagen!

har ett litet problem, det ær så att vi ær ett par kompisar som ska dra till staterna i Januari.
Først var resrutten LA-Las Vegas-San Fransico

Sen blev det ændrat till bara LA-Las Vegas

Men nu har fanskapen jag ska åka med beslutat att skippa LA och dra till først Las Vegas och sen Hawaii istællet, vilket jag ær emot.
Har ingen lust att dra på nån badsemester i 8 dagar.

Kan nån bara øvertyga mig att Hawaii ær bættre æn LA och varfør?

Och nej, jag fick inte va med att bestæmma nåt pga av att jag bor i Norge och polarna i Sverige samt att jag bara sa typ " boka så betalar jag" (dock hade jag ingen tanke på Hawaii)
#2 2008-10-07, 17:17
Coolcitte
LA är väl inte känd som den roligaste staden.
Nöjeskvarteren och Universal Studios och liknande är väl kul, men annars består bara staden av en massa äckliga mexikaner som kör rundor och skjuter och rånar folk.
Har en kompis som har varit där, och han tyckte att LA var till stor del en skitstad.
Samma med Las Vegas, och Miami var mycket bättre enligt honom (även fast det finns mycket slum, fattigdom och mexikaner där också

Jag tror att du kommer bli nöjd med Hawaii... Varför inte koppla av och bara bada och sola ett par dagar?
Du lär ju vara rätt trött på att gå i städer efter Las Vegas ändå.
#3 2008-10-07, 17:25
ederkoppmannen
ok, du kanske har rætt. Tack før svaret.
#4 2008-10-07, 17:55
You better run
Hawaii alla dagar, LA är inte så jävla fett...Åååh hawaii fan vad soft
#5 2008-10-07, 18:01
AceVentura
Kan rekommendera North Shore på Oahu, antar att ni ska runt på öarna men det är värt att spendera iaf en dag eller två där och kolla Pipe Line och Waiamea Bay plus att det är grymt laid back.
#6 2008-10-07, 18:23
VERY LOW SODIUM
Håller med. LA är bara skit, medan Hawaii är så mycket bättre. Ön Maui är att rekommendera, Honolulu är fullt med japanska turister. Inget kul. Maui är så laidback det kan bli. Köp gräs och avnjut det på stranden.
#7 2008-10-07, 21:00
ederkoppmannen
Ok, det låter som Hawaii is the shit, då drar jag dit i Januari då. Tack før alla tips. Men har ni mer tips om Hawaii så ær det bara att skriva.
#8 2008-10-08, 15:47
ubersanta
Hawaii är inte värt det om du inte spenderar minst 3 veckor där, annars kommer du bara vara stressad och frustrerad över allt du missar.

1-3 veckor: LA-Las Vegas-SF
3+: Hawaii!!!

från en som bott på båda ställena.
#9 2008-10-09, 19:36
ederkoppmannen
Ursprungligen postat av ubersanta
Hawaii är inte värt det om du inte spenderar minst 3 veckor där, annars kommer du bara vara stressad och frustrerad över allt du missar.

1-3 veckor: LA-Las Vegas-SF
3+: Hawaii!!!

från en som bott på båda ställena.Ok, då kan du væl skriva vad jag/vi bør se och gøra så slipper jag ødsla tid på nåt som inte ær vært att ødsla tid på ??

En sak till: Nu har dom jag ska åka med bestæmt att fixa boende på plats.....Bra eller dålig???
#10 2008-10-09, 20:10
ubersanta
Ursprungligen postat av ederkoppmannen
Ok, då kan du væl skriva vad jag/vi bør se och gøra så slipper jag ødsla tid på nåt som inte ær vært att ødsla tid på ??

En sak till: Nu har dom jag ska åka med bestæmt att fixa boende på plats.....Bra eller dålig???


Hawaii? Fortsätt då att fråga i befintlig tråd om Hawaii. Finns redan mycket info där-
#11 2008-10-24, 01:28
Kyle Lucas
Hawaii är paradis, LA är glamour och ghetto. Finns fina ställen och smutsiga ställen. Skulle nog också dra till Hawaii om jag fick välja. Hawaii och Vegas vad mer behöver man?
#12 2008-10-24, 03:33
kaspen
Alla i den har traden som dissar LA ar dumma i huvudet.

LA ar ungefar lika stort som Narke och darfor kan man omojligt saga att det inte finns nagot kul att gora har. Hittar ni inget ni inte gillar ar det nog mer fel pa er an pa staden. Ja, man kanske maste halla sig utanfor Hollywood Blvd med alla turister, men om ni inte gillar nagonting, som stranderna i Malibu eller Santa Monica eller klubbarna pa Sunset Strip och Hollywood sa ar det bara att onska er lycka till och vara glad for att det har stallet inte blir med oversmockat med turister. Jag vet ingen som verkligen varit i LA som inte gillar det. Dom som inte gillar det gar upp och ner pa Hollywood Blvd en gang, aker till Universal och tycker att "Det har var val inte sa markvardigt". Och Ja, det finns ghetton i LA, men jag har ett mycket enkelt tips; ak inte dit.

HAwaii, while nice, ar amerikanarnas Kos. Vill ni aka pa charter i USA ar det ett skitbra alternativ. Kanns som ni lika garna kan dra till kanarieoarna om det ar sant ni ar ute efter, ratt onodigt att aka over hela jorden.

Las Vegas ar kul i ungefar 2 dagar. Alla casinon ser efter ett tag likadana ut och det finns faktiskt inte sa mycket mer att gora dar.

Skulle jag turista i Californien skulle jag tipsa er om antingen LA, San Diego eller San Francisco.

LA ar bra om ni vill ha storstadspuls, det basta nojeslivet i varlden, klubbar, konserter, shopping etc. San Diego skulle jag tipsa om for att det ar en fantastiskt vacker stad med underbart vader som ar fantastisk trevlig att vara i och motsatsen till LA pa manga satt. San Francisco ar ocksa en vacker stad som ar mer sofistikerad an LA och mer kulturell, och manniskorna dar paminner en del om europa. Plus att det kanns ganska europeeiskt (utecafe och annat som knappt finns har i LA).

Ak INTE till Las Vegas om ni har lite tid. Det ar dyrt och bara bullshit. Ar ni i Californien over en manad ar det kanske vart tiden. Om ni inte ar extremt intresserade av gambling och sant.

Hawaii ar bra om ni bara vill koppla av ett tag utan att gora ett skit.

Sa ak till LA, sa kan du om inte annat ga i Nikki Sixx fotspar, i staden dar han dog och svavade ovanfor sin egen kropp