Hitta diskussioner med liknande innehåll

Den stora Prag-tråden [/mod]

#13 2005-03-20, 16:56
Tobbo
Om drygt en månad styr vi (20-30st ~19åringar) vår kos mot detta fina vattenhål. Vi behöver lite tips om bra uteställen där vi kan skaka rumpa/vattna levern osv.

Det finns många trådar ang. Prag men vill gärna ha konkreta tips om vilka uteställen som är bra eller anus :smart:
#14 2005-03-23, 00:40
TeEsEr
Det ligger ett jäääkligt stort disko precis höger om Karlsbron. Det heter karlovy lazne (http://www.karlovylazne.cz/). Det ser lite slitet ut på sina ställen (toaletter och trapphus ser ut som om man har röjt dem med handgranater), men gosse vilket drag där var. Till skillnad från vissa ställen här i Malmö så blir man inte hotad till livet om man råkar trampa någon på tårna i Prag. Alla dansade med alla och hade hur kul som helst. Drinkarna är billiga och flickorna är flirtiga och dansanta. Vi såg folk i åldrar från 18-50, snittåldern låg nog kring 25. Det är rätt hög ljudnivå så man slipper tråkiga maffiasällskap som bara sitter och glor. På det hela taget är det ett ställe man går för att skaka rumpa och snabbkröka vid baren. Softa kan man göra på första våningen. Vi såg inga bråk eller något sådant när vi var där, vad gäller vakter så såg vi bara ett par biffar vid ingången, men eftersom alla var upptagna med dans så tror jag att det är väldigt lite trubbel där.

Det finns fem olika dansgolv med olika stilar, stället är klart värt ett besök. Det kostade 100 pengar att komma in, ca 35 kr. Vad drinkarna kostade kommer jag inte ihåg, men det är billigt att dricka där nere.

Det ligger en klubb som heter Lavka bredvid. Där har jag inte varit på ett par år, men sist var det bra drag där också. Lavka har en skön uteservering och den bör vara ok att läska sig på när ni kommer dit.

På det hela är Prag riktigt trevligt vart man än går. Tyvärr blir det lite öststatsknorr på servicen på vissa ställen men det får man ta med i beräkningen. Folket man träffar ute på ställen är trevliga och öppna.

Ha det så kul där nere och drick en öl för mig med. Håll er ifrån Absint, det smakar riktigt jävla illa. En anus-dryck helt enkelt :sneaky:

/T
#15 2005-03-29, 22:26
BB On Tour
Hemkommen från Prag nu i förmiddags, måste säga att ovan nämnda ställe var ruskigt bra - och då var bara Disco, Rave/Dance/Trance samt Chilloutvåningarna öppna.

Slog mig nu att vi även satt en sväng på Lavka innan, dock var det lite småkyligt på uteserveringen men ändå helt okej. Var dock aldrig där inne.

Sedan är det väl inte helt otippat att ni hamnar på något av de ställen som erbjuder lättklädda damer. Pussy De Luxe ligger nära Karlovy och damerna där var helt okej när man var på lyset vid 4-halv5 på morgonen.
Annars lär ni ha fickorna fulla av broschyrer och reklam så fort ni vistas inne i de centrala delarna ändå.
#16 2005-03-30, 03:29
illern
Ursprungligen postat av TeEsEr
Det ligger ett jäääkligt stort disko precis höger om Karlsbron. Det heter karlovy lazne

/T


Håller med,ett riktigt grymt ställe med om jag inte minns fel 6! våningar.
Var där i somras och hade tvärkul.
#17 2005-03-30, 09:56
Tobbo
Tack för alla tipsen
#18 2005-04-14, 14:37
Figurehead
Om två veckor bär det av till denna utsökta stad för tredje gången för min egen del. Någon som varit där på senaste tiden som kan tipsa om hur mycket pengar som går åt på en vecka? Boende är betalt och sist jag var där är sex år sedan och en del har väl hänt sen dess.

Tacksam för svar från lite beresta Flashbackare!
#19 2005-04-15, 17:22
k-100998
en bärs brukar man kunna få för en tia på krogen, så att bjuda hela laget runt blir inga problem
#20 2005-06-07, 17:00
-LadyInRed
Hej!

Jag ska till Prag i sommar och undrar då vart man kan få tag på billiga jeans, gärna märkesjeans. Är det i marknader eller affärer som jag kan hitta sånt?
All tips uppskattas!
#21 2005-06-09, 13:47
Ch Joe Black
Finns en marknad i Holsovice(stavning??), dar har de mkt kopior o skit....
#22 2005-06-18, 19:07
Ursprungligen postat av -LadyInRed
Hej!

Jag ska till Prag i sommar och undrar då vart man kan få tag på billiga jeans, gärna märkesjeans. Är det i marknader eller affärer som jag kan hitta sånt?
All tips uppskattas!


Prag är billigt när det gäller öl, sprit, mat, hotell och inhemska produkter. Märkeskläder (äkta) är ofta i princip lika dyra som i Sverige - ibland dyrare. Fynd kan du nog lättast göra på marknader och dylikt, de är ofta dock stulet eller piratkopior.

Men Prag är grymt bra. Jag älskar den staden och åker själv dit igen med bil om några veckor. Men det är ingen billig shoppingstad gällande märkeskläder - tyvärr.
#23 2005-07-22, 22:02
HellOil
Hej. åker till prag nu i augusti, har varit där ett par ggr men undrar om ni har nåt bra att tipsa om, sevärdigheter, barer och restauranger. Tacksam för allt. Har ett par favvisar men vill utöka med nåt nytt.
#24 2005-07-23, 04:29
007an ute vid universitets campuset är ett grymmt ställe. Sen finns ju alltid Gröna Lyktan och Marquis men antar att du har varit där. Om du åker i skifter juli/augusti så är tipset att du tar dig till Mystic SK8 cup, ligger vid bron påväg till "gula marknaden" om du kommer från gamla stan.