fujian

Höstens resplaner är att cykla och paddla från Kanada till Brasilien: http://www.lostcyclist.com/category/the-american-way/
----------------------------------------------

Har rest i ca 85 länder. Cyklat genom 74 av dem och under tiden lagt 6100 mil bakom mig. Har även korsat Saharaöknen två gånger på samma cykel. Bott ca 1000 nätter i tält och har bestiget tre berg mellan 5500 och 6000m som ingen tidigare nått toppen på i en extremt avlägsen bikedja till de kinesiska Kunlunbergen (s k first ascents).
Jag har också paddlad en hemmagjord kanot 350 kilometer längs Nigerfloden i Guineas vildmark och försökte en gång segla från Smögen till Venezuela men båten blåste sönder utanför Holland. Jag har också råkat bli i arresterad i Kina, Jemen samt Sierra Leone. (Smet in i stängda områden i Kina (en dryg månad) och Jemen (några timmar...) och bar på en machete i Sierra Leone).

Mitt CV i 48 bilder (Backpackingtiden ej med): http://www.lostcyclist.com/cv/

Forutom mina 1000 taltnatter har jag aven slaggat i köket hemma hos en familj i Albanien, i en moské i Iran, i en skola i Tanzania, i ett uthus i Bosnien, i en trappuppgång i Förenade Arab Emiraten, i ett Sikhtempel i Indien, i en husruin i Kina, i en kyrka i Sierra Leone, på ett bygge i Spanien, på ett mission i Kenya, på en militärförläggning i Jemen, på en fritidsgård i Rumänien, på en brandstation i Libanon, på en polisstation i Etiopien, i ett klassrum i Zambia, under en rulltrappa på en flygplats i Singapore och på taket till en kiosk i turkiska kurdistan.