Hitta diskussioner med liknande innehåll

Roadtrip med bästa polaren en månad i västra USA sommaren 2016... tips

#25 2016-06-17, 06:57
biljon
Ursprungligen postat av Agarebagare
Såvida ni inte tänker ta en helikoptertur från Las Vegas så strunta i Grand Canyon. Är ett Indianreservat som lurar en på en massa pengar.

Tycker också att San Diego är en väldigt underskattad stad med ett fantstiskt uteliv.


Det är inte riktigt sant. Helikopterturerna är dom som går till indianreservat.
Grand Canyon är två nationalparker (norra och södra) som drivs av staten.
#26 2016-06-18, 08:49
kkryptonite
Jag bugar och bockar återigen för fina förslag! Känns som detta kan bli en riktigt bra resa. Återstår nu att se om den blir så "udda" som jag hoppas eller om det bara blir solnedgångsbilder i Grand Canyon Nej då kommer bli awsome. Hade varit kul att göra nån reseblogg av detta kanske?? Var gör man det smidigast... Facebook som gäller??
#27 2016-06-19, 01:55
Death valley är häftigt att uppleva. Yosemite park om ni gillar naturliv. Monterey aquarium är coolt.

När jag var i LA fick jag möjlighet att åka helikopter över staden. Åkte över bland annat Steven Spielbergs lya, väldigt coolt. Har ni möjlighet att göra något sådant tycker jag ni ska göra det.
#28 2016-06-19, 02:13
mikaelols
Ursprungligen postat av kkryptonite
Tja!

Jag och bästa polaren drar till USA 24 juli och stannar i en månad. Vi ska va på västsidan och ska givetvis besöka dom klassiska ställena som L.A, Las Vegas, SF, Grand Canyon och lite andra nationalparker... Men vill gärna ha tips på lite udda saker man kan se göra.. Alltså inte bara dom självklara turistmålen som Golden Gate, Alcatraz osv.. ja ni fattar.... Ju mer galet, knäppt, idiotiskt desto bättre Tips någon


Jag har gjort samma resa med vänner. Från SF måste ni upp till Russian River. De var världens bästa öl. I samma distrikt ligger Ridge winery somr värt ett besök. Lärorikt och gott om man gillar viner. Yosemity får ni inte missa och försök få till en guidad hike.

För fest är både LA och SF bra men tänk på att i LA stänger allt två om man inte vill på mjölkklubb :-)

San Diego är den bästa staden för barrunda. Bara åka till gaslamp distrikt :-)
#29 2016-07-18, 20:05
kkryptonite
Jag tackar återigen för alla tips! Nu är det så här att resan är bara 8 dagar bort så snart bär det av Återstår att se om resan blir så udda som jag hoppas eller inte... den som vill följa kan göra det på denna länken --------------> https://www.facebook.com/Road-Trip-USA-2016-En-stark-resa-med-Fredrik-oc...